X Jornada dels Marxants

El passat 2 de desembre de 2019 va tindre lloc la nostra X Jornada; amb el títol: Anàlisi de la situació actual des mercats de marxants , amb ponències a càrrec del Sr. Xavier Torrent cap de l’oficina de mercats i fires locals de la diputació de Barcelona, del Sr. José Luis Pareja Díaz llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona i del Sr. Joaquim Ponce President de l’Associació de Comerciants no Sedentaris del mercat setmanal de Sant Josep de Sant Boi de Llobregat des de l’any 2008.

Els quals van parlar de la Contextualització del sector dels mercats de marxants, anàlisi dels punts forts i les seves debilitats i àmbits d’actuació de millora, Presentació del Projecte de dinamització dels mercadillos i de com afecten les zones de baixes emissions als mercats dels marxants.  Potser hi havia gent que no pensava que passaríem de la 1ª Jornada, però ja en portem 10! Vam comptar amb representants de la Generalitat, Diputació de Barcelona, PIMEC, FAGEM i varies associacions de Marxants, així com a molts representants dels Ajuntaments.

Va ser tot un èxit de participació i estem molt orgullosos de la feina feta, doncs ha estat un llarg camí per arribar fins aquí, però, els socis i les diferents institucions han de saber que no parem mai de defensar els interessos del nostre col·lectiu.